Iskanje

 

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. predsednik ZDVD 

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  urednik spletne strani 

 

drugi kontakti>>>

 

  
 aktualno2

 KGZ NOVO MESTO color 1

Dozorevanje grozdja>>>

 

 

 

cvicek3

 

 

"Božja kaplja troedina -
cviček -
vino imenitno,
suho in prijetno pitno,

kot ga dajejo črnina,
frankinja in kraljevina,

pivcu in pevcu se prileže,
jezik in srce razveže,

in četudi ni za maše,
zmeraj paše,

ker je naše, vino nežno,
živo, sveže."

Ambasador cvička -
Tone Pavček
v "Hvalnici cvičku"

 

 

 

 

 Zavarovalnica Triglav, d.d.

 

 

TPV logo

 

KGZ NOVO MESTO color 1

 

 MF PROJEKT logo crop

 

 

 

 

 

naslo01Dobrodošli na spletni strani Zveze društev
vinogradnikov Dolenjske (ZDVD)!

Naša zveza združuje vinogradniška društva iz območja Dolenjske in Posavja zaradi uresničevanja skupnih interesov na področju pridelave, negovanja in prometa dolenjskega posebneža cvička in ostalih vin s tega območja.

V ZDVD je včlanjenih 32 vinogradniških društev, skupaj preko 5000 vinogradnic in vinogradnikov.

52. kmetijsko živilski sejem v Gornji Radgoni

agra2014Tudi letos se bomo organizirano udeležili mednarodnega sejma v Gornji Radgoni, in sicer v torek 26. avgusta. Podrobne informacije smo posredovali predsednikom oz. predstavnikom vinogradniških društev. Prijavnico za obisk sejma predstavniki društev najkasneje do 20. avgusta posredujejo podpredsedniku ZDVD, Miranu Juraku. Najdete jo tudi na povezavi tukaj.

Z organizatorjem, tj. Pomurskim sejmom, je bilo dogovorjeno: cena vstopnice za obiskovalce iz naših društev (v organizaciji ZDVD) je le 4 EUR/osebo, na 30 udeležencev – avtobus je še dodatno 1 vstopnica gratis (šofer), vstopnice se plačajo izključno preko fakture (slednje lahko društva uveljavljate pri razpisih), dogovorjen je podaljšan rok plačila, in sicer 30 dni, vstopnice z EAN kodo boste prejeli po pošti na vaš naslov, dva dni pred odhodom, fakturirano bo število registriranih vstopnic oz. vaših vhodov na sejmišče, tako kot lani smo se tudi letos skupaj z Pomurskim sejmom dogovorili za možnost organizirane malice na sejmišču za udeležence posameznih društev in sicer po ceni 5 EUR.

Informacijo o izvajalcu (gostincu) in njegov kontakt boste prejeli naknadno, saj se za število in uro – čas malice, dogovorite sami. Predvideni prihodi na sejmišče naj bi bili med 9 – 10.30 uro, za morebitne druge skupne aktivnosti pa boste predstavniki društev pravočasno obveščeni.

Nasvidenje v Gornji Radgoni!

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih